Търсиш допълнителни доходи? Ето едни от най популярните начини. (2018)

Изкарването на пари, бързо и лесно, никога не е било бързо и лесно! Би било чудесно да имате някакъв допълнителен източник на доходи, който да е постоянен, нали? Е, прочетете и ще се запознаете с тествани от мен, легитимни начина с които може да печелите пари в брой, 7 дни в седмицата, и да ви се плати в рамките на 2-3 дни.





1. Slice the Pie

Това е интересен начин да печелите пари, тъй като вашето мнение се брои буквално! Можете да дадете мнението си за музикалните песни и да разчитате парите си два пъти седмично, всеки вторник и петък чрез Paypal. Лично съм се "кеш аутвал" в четвъртък и средствата ми са били в сметката ми на следващия ден. Ежедневно се изпращате песен и давате отзиви за това дали това е хит или пропуск. Също така можете да увеличите приходите си, като препратите приятели на  Slice the Pie  - да, пай е твърде голям, за да се насладите сами. Чрез техните рецензии можете да печелите бонуси. Кликнете тук, за да започнете!


2.Paid Viewpoint

Регистрацията става бързо и лесн, плащат чрез PayPal. Получавате пари веднага щом приключите с подписването - след изпращането на този процес се изпраща $ 1. Функцията, наречена TraitScore, ви позволява да печелите повече пари за всеки отговор в проучванията. Това е, след като стигнете до 9000 или по-висока TraitScore. Мрежата ви е вашата нетна стойност. Тази сума може да достигне до $ 25 за всеки един от вашите приятели. Когато изплащате средствата, парите се обработват и се изпращат до вас чрез PayPal. Средствата се изпращат бързо в профила Ви, като максималното време е 72 часа. Кликнете тук, за да се присъедините!

3.Amazon Mturk 

Amazon Mechanical Turk (MTurk) operates  е начин, по който можете да печелите пари чрез Human intelligence through an API.  Има основни въпроси, които се нуждаят от отговор. Някои задачи не могат да се изпълняват от компютри и това е мястото, където влизате. Работата също е забавна, защото избирате задачата, която ви интересува.

Наличните задачи включват

  • транскрипция,
  • идентифициране на обекти в изображения или видеоклипове
  • предоставяне на данни, използвани в научните изследвания,
  • и още!



В Crowdsource можете да развивате уменията си и да увеличавате доходите си, чрез изпълнение на прости и сложни задачи. Има голяма гъвкавост по отношение на това как и къде работите. За всеки проект, който ви е възложен, парите се изплащат веднага след като го завършите. Получавате подкрепа и чрез обучение и тестване, преди да започнете и да се занимавате с задачи. Ако вашето представяне е страхотно, имате възможност да работите по повече проекти и да печелите повече пари. Crowdsource е чудесен източник на доходи за вас, ако сте мотивирани и имате силна воля да развиете таланта си!


User Testing плаща $ 10 на поп за тестване на уеб сайтове. Тестът обикновено отнема около 15-20 минути. Целта е собствениците на уебсайтове е да видят, как хората интерактват в страницата им, и съответно да търсят оптимално подобряване.
Запознайте се подробно с правилата и начините на плащане на сайта тук. 


Още по темата, скоро.




Comments